iTop VPN Polityka Prywatności

Ostatni Zaktualizowano: 9 Grudnia, 2020

iTop („iTop”, „my” lub „nas”) jest właścicielem strony internetowej itopvpn.com i jej podstron („Witryny”, „strony internetowe” lub „nasze witryny), oprogramowania lub aplikacji, oraz wszelkich oferowanych przez nas usług towarzyszących (łącznie zwane dalej „Usługami”). Twoja prywatność jest dla nas niezwykle ważna i przez cały czas staramy się ją chronić.

Celem niniejszej Polityki prywatności jest poinformowanie Cię o tym, jakie informacje zbieramy, wykorzystujemy i udostępniamy, gdy odwiedzasz naszą Witrynę i/lub korzystasz z naszych Usług. Nie rejestrujemy Twojej aktywności podczas korzystania z Usług, w tym historii przeglądania, wykorzystywanej przepustowości lub czasu połączenia z serwerami VPN. Nie przechowujemy Twojego oryginalnego adresu IP ani adresu IP serwera, z którym się łączysz.

Odwiedzając nasze strony internetowe, przesyłając nam swoje dane osobowe oraz uzyskując dostęp, instalując i/lub korzystając z Usług, potwierdzasz, że zapoznałeś się z niniejszą Polityką Prywatności i zgadzasz się na przestrzeganie tej Polityki Prywatności. Jeśli nie zgadzasz się z zasadami niniejszej Polityki prywatności, nie korzystaj z naszych Usług.

Jakie informacje zbieramy

Wszystkie informacje wymienione poniżej, które zbieramy, służą do świadczenia i ulepszania Usługi. Nie będziemy wykorzystywać ani udostępniać Twoich danych nikomu, z wyjątkiem przypadków opisanych w niniejszej Polityce prywatności. Aby zmaksymalizować Twoją prywatność, iTop zbiera tylko minimum informacji, aby zapewnić lepsze wrażenia użytkownika.

Cookies

Kiedy odwiedzasz nasze witryny, możemy przechowywać pliki cookie na Twoim komputerze (a także inne technologie śledzenia, takie jak sygnalizatory sieci Web i piksele), aby ułatwić i dostosować korzystanie z naszych witryn. Plik cookie to mały plik tekstowy z danymi, który witryna internetowa przechowuje na dysku twardym Twojego komputera (jeśli pozwala na to Twoja przeglądarka internetowa), który można później pobrać, aby Cię zidentyfikować. Nasze pliki cookie mogą przechowywać informacje dotyczące informacji o Twoim koncie. Zawsze możesz odrzucić nasze pliki cookie, jeśli pozwala na to Twoja przeglądarka, ale takie wyłączenie może spowodować, że niektóre funkcje naszych witryn internetowych nie będą działać prawidłowo, a korzystanie z Internetu może być ograniczone.

Google Analytics is a web analytics service provided by Google. iTop uses Google Analytics cookies to help us understand the use of our Site by our visitors, compile reports on your website activity, and provide other services relating to website activity and internet usage. By using this website, you consent to the processing of data about you by Google. Google's privacy policy is available at https://policies.google.com/privacy

Składanie Zamówień

Kiedy kupujesz nasze produkty lub usługi, rozliczenia są obsługiwane przez zewnętrznego dostawcę usług, który działa w naszym imieniu; w ten sposób dokonasz zakupu bezpośrednio od dostawcy usług, a nie od iTop VPN. Postępowanie z Twoimi danymi osobowymi będzie podlegać polityce prywatności lub warunkom świadczenia usług opublikowanym przez dostawcę usług.

Usługodawca może zażądać informacji rozliczeniowych, takich jak imię i nazwisko, adres e-mail, adres domowy lub służbowy, numer telefonu lub telefonu komórkowego, informacje dotyczące płatności, w tym numer karty kredytowej, data ważności, kod bezpieczeństwa, nazwa banku wydającego itp. Cel informacje te służą do realizacji zamówień, przetwarzania płatności, dostarczania produktów, obsługi klienta i tym podobnych. Zewnętrzny dostawca usług może przekazać nam niektóre Twoje dane osobowe, ale nie obejmuje informacji o płatnościach. Informacje, które otrzymujemy, możemy wykorzystać do zweryfikowania Twojej subskrypcji, do skontaktowania się z Tobą w sprawie statusu Twojego zamówienia, do odnowienia Twojej subskrypcji, jeśli ma to zastosowanie..

Mamy umowy ze wszystkimi zewnętrznymi dostawcami usług, że nie będą oni wykorzystywać danych osobowych naszych użytkowników do własnych celów marketingowych i nie będą udostępniać tych informacji innym stronom.

Korzystanie z Sieci Społecznościowych

Jeśli zdecydujesz się „udostępnić” produkty iTop znajomym za pośrednictwem Facebooka, Twittera lub innych sieci społecznościowych, możesz otrzymywać pliki cookie z tych witryn. Nie kontrolujemy ustawień tych plików cookie, więc sprawdź te witryny, aby uzyskać więcej informacji na temat ich plików cookie i sposobu zarządzania nimi..

Obsługa klienta i Serwis techniczny

Możemy zbierać lub prosić Cię o podanie niezbędnych informacji, gdy skontaktujesz się z nami przez e-mail lub prosząc o pomoc online.

Informacje te mogą obejmować między innymi imię i nazwisko, adres e-mail, numer referencyjny zamówienia, sposób korzystania z naszej usługi, informacje o komputerze lub urządzeniu, takie jak wersja sprzętu i systemu, dzienniki awarii itp. Ogólnie rzecz biorąc, nie gromadzimy więcej informacji niż jest wymagane w celu zbadania napotkanego problemu. Będziemy wykorzystywać takie informacje wyłącznie w celu zapewnienia obsługi klienta i/lub rozwiązywania problemów technicznych, z którymi się spotykasz.

Informacje nieosobowe

Możemy zbierać pewne dane nieosobowe, które mają na celu zweryfikowanie Twojej rejestracji i dowiedzenie się, w jaki sposób korzystasz z naszego oprogramowania lub usług. Informacje mogą obejmować system operacyjny, identyfikator urządzenia, adresy protokołów internetowych, typ przeglądarki, język przeglądarki, strony odsyłające/wyjścia, dane dotyczące kliknięć naszych witryn internetowych oraz naszych produktów lub usług, a także strony lub funkcje naszego oprogramowania lub usług, do których użytkownik uzyskuje dostęp oraz czas tam spędzony.

Jak wykorzystujemy Twoje dane

Wykorzystujemy Twoje dane w celu świadczenia Ci Usług. Wszelkie informacje, które od Ciebie zbieramy, mogą zostać wykorzystane w jeden z następujących sposobów:

Aby ulepszyć naszą stronę internetową

Nieustannie staramy się ulepszać naszą ofertę internetową w oparciu o informacje i opinie, które otrzymujemy od Ciebie.

Aby poprawić obsługę klienta

Twoje informacje pomagają nam skuteczniej reagować na Twoje zgłoszenia dotyczące obsługi klienta i potrzeby wsparcia.

Przetwarzanie transakcji

Twoje informacje, zarówno publiczne, jak i prywatne, nie będą sprzedawane, wymieniane, przekazywane ani przekazywane żadnej innej firmie z jakiegokolwiek powodu, bez Twojej zgody, z wyjątkiem wyraźnego celu dostarczenia zakupionego produktu lub żądanej usługi

Aby wysyłać okresowe e-maile

Adres e-mail, który podajesz do przetwarzania zamówienia, będzie używany wyłącznie do wysyłania informacji i aktualizacji dotyczących Twojego zamówienia. Jeśli w dowolnym momencie zechcesz zrezygnować z otrzymywania przyszłych wiadomości e-mail, u dołu każdego e-maila zamieścimy szczegółowe instrukcje dotyczące rezygnacji z subskrypcji.

Jak udostępniamy Twoje informacje

iTop Inc. nie udostępnia ani nie ujawnia Twoich danych osobowych żadnym stronom trzecim z dwoma wyjątkami, jak poniżej:

Zewnętrzni dostawcy usług

Możemy zatrudniać inne firmy do świadczenia ograniczonych usług w naszym imieniu, takich jak obsługa przetwarzania i dostarczania korespondencji, zapewnianie obsługi klienta, hosting stron internetowych, przetwarzanie transakcji lub przeprowadzanie analiz statystycznych naszych usług. Firmy te będą mogły uzyskać tylko te dane osobowe, których potrzebują do świadczenia usługi. Są zobowiązani do zachowania poufności informacji i nie mogą wykorzystywać ich do jakichkolwiek innych celów.

Wymaganie Prawne

W przypadku doręczenia nam ważnych wezwań, nakazów sądowych lub innych dokumentów prawnych (na przykład dokumentów dotyczących sprzedaży całości lub części naszej firmy) lub gdy obowiązujące prawo zmusza nas do przestrzegania lub gdy jesteśmy zobowiązani do obrony prawa lub własność iTop Inc., w tym bezpieczeństwo naszych produktów i usług oraz bezpieczeństwo osobiste, własność lub inne prawa naszych klientów i pracowników, lub żądanie danych w celu identyfikacji i/lub uniemożliwienia karty kredytowej oszustwo, możemy udostępniać Twoje dane osobowe zebrane powyżej.

Bezpieczeństwo i Poufność

Korzystamy ze standardowych w branży informacji, narzędzi i środków bezpieczeństwa, a także wewnętrznych procedur i ścisłych wytycznych, aby zapobiegać niewłaściwemu wykorzystaniu informacji i wyciekowi danych. . Nasi pracownicy podlegają obowiązkowi zachowania poufności. Stosujemy środki i procedury, które znacznie zmniejszają ryzyko niewłaściwego wykorzystania danych, ale nie możemy zagwarantować, że nasze systemy będą całkowicie bezpieczne. Jeśli dowiesz się o potencjalnym naruszeniu bezpieczeństwa danych lub luce bezpieczeństwa, prosimy o natychmiastowy kontakt z nami. W razie potrzeby zastosujemy wszelkie środki w celu zbadania incydentu, w tym środki zapobiegawcze.

Używamy również narzędzia o nazwie „Google Analytics” do zbierania informacji o korzystaniu z Witryny. Zdolność Google do wykorzystywania i udostępniania informacji zebranych przez Google Analytics na temat Twoich wizyt w tej Witrynie jest ograniczona Warunkami korzystania z usługi Google Analytics oraz Polityką prywatności Google.

Informacja Zrzeczenie się Gwarancji

Niezależnie od jakichkolwiek innych postanowień niniejszej Polityki, nie ponosimy odpowiedzialności za dokładność, poprawność i bezpieczeństwo jakichkolwiek informacji, które gromadzimy, przechowujemy i ujawniamy Tobie lub komukolwiek innemu.

Nasza polityka dotyczy wyłącznie wykorzystania i ujawnienia informacji, które od Ciebie zbieramy. W zakresie, w jakim ujawniasz swoje dane innym stronom lub witrynom w Internecie, mogą obowiązywać inne zasady dotyczące ich wykorzystywania lub ujawniania informacji, które im ujawniasz. W związku z tym zachęcamy do zapoznania się z warunkami i polityką prywatności każdej strony trzeciej, której zdecydujesz się ujawnić informacje.

Zgodność z Ustawą o Ochronie Prywatności Dzieci w Internecie

Przestrzegamy wymogów COPPA (ustawy o ochronie prywatności dzieci w Internecie), nie zbieramy żadnych informacji od osób poniżej 13 roku życia. Nasza strona internetowa, produkty i usługi są skierowane do osób, które ukończyły 13 lat.

Prawo Rządowe

Jeśli mieszkasz w Stanach Zjednoczonych, warunki niniejszej Polityki podlegają prawu stanu Kalifornia. Jeśli mieszkasz poza Stanami Zjednoczonymi, warunki niniejszej Polityki podlegają prawu Specjalnego Regionu Administracyjnego Hongkongu Chińskiej Republiki Ludowej.

Zmiany w niniejszej Polityce prywatności

Od czasu do czasu możemy aktualizować naszą Politykę prywatności. Dlatego zaleca się okresowe przeglądanie tej strony pod kątem wszelkich zmian. Zmiany te wchodzą w życie natychmiast po ich opublikowaniu na tej stronie. Ostatnia wersja zostanie odzwierciedlona w nagłówku „Ostatnia aktualizacja”. Wszelkie zmiany tej polityki zostaną opublikowane w Witrynie. Dalsze korzystanie z Usług po wprowadzeniu takich zmian będzie uważane za wyrażenie zgody na zmienioną Politykę prywatności.

Jak się z Nami Skontaktować

Jeśli masz pytania dotyczące niniejszej Polityki prywatności lub uważasz, że iTop nie przestrzegał niniejszej Polityki prywatności, proszę skontaktować się z nami i dołożymy starań, aby szybko określić i rozwiązać problem.

iTop VPN

iTop VPN dla iOS

iTop VPN dla Androida

Zdobądź na Google Play Zdobądź na App Store
Zainstaluj